Klanten

Jan-Paul Drenth

 


nlip logoHet verbeteren van de Nederlandse logistiek door het koppelen van overheidsmeldingen met beschikbare logistieke gegevens uit het haven en luchthavensysteem. Als projectmanager verantwoordelijk voor een gedragen plan van aanpak om gegevens van overheidsmeldingen beschikbaar te krijgen voor zeevrachtzendingen (via Portbase) en luchtvrachtzendingen (via Cargonaut). Key-factoren bij project is het creëren van draagvlak, integreren van juiste autorisatie bij doorgeven van de meldingen en het transparant maken van de voordelen door het verrijken van de logistieke gegevens met deze overheidsmeldingen.


 

 

imgresMet “My vLm” meer focus op huidige en nieuwe leden, minder administratie en lagere kosten. Als Projectmanager verantwoordelijk voor implementatie van “My vLm”.  Deze internetsite straalt een community sfeer uit en geeft leden de mogelijkheid op een snelle en klantvriendelijke manier zich aan of af te melden voor vLm activiteiten. Met dit traject beoogt vLm een betere dienstverlening voor de leden en verschillende efficiency en effectiviteitslagen in de administratieve processen rond de organisatie van vLm activiteiten.


 

logo-itworksIn vijf stappen naar een klantgerichte operatie. Als facilitator begeleid ik aan de hand van lean management verbeteringen van de customer service afdeling. Dit resulteert in een wekelijkse performance rapporatage, het elimineren van ‘waste’ en het uitzetten van acties om fouten structureel te voorkomen.


 

logo HEME

Meer ruimte door een betere order planning. Als facilitator begeleid ik het produktieteam in Waddinxveen om stap voor stap de produktiviteit van de vestiging te verhogen.

 

 

 

 


 

MyScils Projectmanager MyScils implementatie voor Lucas Bols

 

 

 Gemeelogogroningnente Groningen
Projectleider duurzaamheidsdashboard Als facilitator het energieteam Groningen begeleidt met het samenstellen van het duurzaamheidsdashboard. Hier worden de werkelijke waarden van de CO2 vergeleken met de voorspelde waarden.

 


Hollander Barendrecht hbProjectleider automatisch labelen van containers Facilitator Lean project met als resultaat het structureel verlagen van aantal warehouse gerelateerde klachten met meer dan 25%

 

 


starware logoStarware Projectleider Scopinout (aandachtsgebieden: Argos Packaging, RTO, behandelen nieuwe aanvragen)

 

 


albert logoAlbert.nl Consultant voor advies om performance- en kwaliteitsverbeteringen te realiseren

 

 


hbHollander Barendrecht Projectmanager bij Hollander Barendrecht (klant Plus Retail) voor verhogen van produktiviteit van inslag en picking en het verlagen van klantenklachten (2009-2010)

 

 


hooghoudt logoHooghoudt Projectmanager bij Hooghoudt voor haalbaarheidsstudie tbv efficientere inrichting van uitgaand magazijn (2009)

 

 


Districon Projectmanager bij Districon voor studie logistieke synergie tussen 2 retail bedrijven (2009)


dhllogoDHL Afdelingsmanager verantwoordelijk voor inkoop, real estate facility en security bij DHL (2007-2009)

 

 


mexxMexx Interim Manager voor stabilisatie en optimalisatie van fashion warehouse proces bij DHL (klant Mexx) (2006-2007)

 

 


Philips Projectmanager voor enginering en verhuizing spare part operatie bij DHL (klant Philips)philips

(2005-2006)


hp logoHP Projectmanager voor spare part operatie bij DHL (klant HP) (2003-2005)

 

 

 


Samsung Interim Manager voor stabilisatie van warehouse processen bij DHLsamsung_logo_30566

(klanten Samsung Europa en Samsung Spanje) (2002-2003)

 

 


ESAB Projectmanager voor implementatie van diverse warehouse management systemen bij DHL esab_logo_frbenelux_nl

 

 


EpsonEpson-logo-2A4B23D462-seeklogo.com

Projectmanager voor implementatie van diverse warehouse management systemen bij DHL

 

 

 

 


 

 

Nokia logo_nokia_115_40_1b

Projectmanager voor implementatie van diverse warehouse management systemen bij DHL

 


Belgacom belgacom logo

 

Projectmanager voor implementatie van diverse warehouse management systemen bij DHL

 

 

 

“Kundig en betrokken” Jan-Paul Drenth is een uiterst betrokken consultant die er binnen onze organisatie in geslaagd is om de productiviteit te verbeteren van 95% naar 99%” hb John van den Berg

Directeur, Hollander Barendrecht